perjantai 27. heinäkuuta 2012

Rölli

Olin ratsastamassa 25.7 menin Röllillä. Rölli oli kiva, ja se liikkui hyvin. Meillä oli istuntatunti , mentiin ilman jalustimia koko tunnin paitsi loppu ravissa. Tehttiin voltteja, siitrtymisiä  käyntiin, laukattiin koko kenttää ja tehttiin voltteja. Rööli laukkas hyvin.

Meen ratsastamaan ens kerralla maanantaina ja silloin meen Iivarilla :)

tiistai 24. heinäkuuta 2012

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Iivari

Eilen oli syntymääivä ja olin myös ratsastamassa.

Harjasin Iivua ennen tuntia ja sitten nousin selkään :). Liisa piti meille tunnin. Iivu oli vähän laiska eka ,mutta sit se heräs. Se liikkui hyvin sen jälkeen. Tehttiin siirtymisiä ja votteja.  Laukattiin yks pitkä sivu ja sitten toisella pitkällä sivulla tehttiin  ravissa pohkeen väistöö. Iivari men i hyvin :).  Sitten laukattiin koko kenttää ja saim ennä isolle keskiympyrälle jos halui :). Iivari pysyi hieosti laukassa jne :). Sitten otettin loppuravit ja käynit.:) Harjasin nopeasti Iivarin tunnin jälkeen ja otin vedellä vähän satulavyön kohdasta. Vein takas tarhaan syömään heinii :). 



keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hugo

Menin tänään Hugolla tunnilla. Oli vähän erilainen tunti ku mulla oli uus ope nyt ku mun "oikea" ope on "lomalla". Hän oli kiva ja mukava. ja huomas semmosta mitä ite ei mieti.
Tehttiin oin 10 m voltin jokasieen kulmaan käynnissä ja sitten ravissa tehttiin isoja voltteja. Mentiin keskiympytälle ja siel otettiin pari askelta käyntiä oitkän sivun puolella ja sitten takas raviin.. Hugo oli todell pirtee ja liikui hyvin eteen... Laukattiin kahella pääty ympyrällä olimme 3 ja 3. Ensin tehttiin että harjoitus ravia puolet ympyrästä ja sitten puolet laukattiin. Sitten laukkattiin vielä koko ymptää. sitten vaihdettiin sunta ja tehttiin sama homma.. Sitten mentiin loppuravia..
Meen ratsastamaan ens torstai taas :)

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hugo

Joo sori en ehtinyt kirjoittaa maantaina.. Menin siis Hugolla ja Hugo oli todella kiva ja se liikkui hyvin ja meni hienosti.  Tehttiin aika perus juttuja, ja silleen. Ja laukassa piti olla kevytistunnassa että hevoset sai mennä kovempaa.. Hugo oli ihana ♥.

Torstaina olin tallilla ja katoin tuntia ja sitten harjasin Iivarin ja laitoin satula ja suitset. ja sitten Liisa meni sillä :)..

Ens viikolla meen ratsastaa taas joku päivä en tiiä viel milloin. :)
palailaan :)

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Iivar

Menin tänään Iivulla taas, en oo mennyt noin kahteen vuoteen. Koska lensin Iivulta 18.10-2010 ja kyynärpää murtui, mutta tänään nousin Iivun selk''n taas ja poni on muuttunut tosi paljon. Nyt sää esim. käyttää raippaa sitä ei saanut käyttää silloin.

Iivari liikkui todella hyvin tänään ja meni hieosti, laukat meni myös hyvin vaikka mua jännitti vähän . Mut ei se mitään. :)


// Linda

PS. Huomenna taas ratsastaa :))